Caută şi găseşte cel mai bun hotel din Timişoara.

partea a ll a

Așa cum am spus ieri, astăzi continuăm cu enumerarea hotelurilor de patru stele din Timișoara, pentru ca dumneavoastră să puteți nota pe fiecare în parte și să putem stabili o ierarhie a lor, în funcție de confortul și condițiile oferite la cazare. Așa că mergem în zona  de sud a orașului Timișoara, zonă unde găsim hotelul Korona.

Koronna Hotel, Timisoara
hotel Korona

Situat la pe strada Steaua la nr 54, de la hotel sunt cinci minute de mers pe jos până la centrul comercial Shoping City Timișoara și se află la zece minute cu mașina de centrul orașului.Hotelul Korona este amplasat într-o zonă liniștită și plăcută şi dispune de 28 de camere dintre care 9 single, 11 duble twin și 8 camere matrimoniale. Toate camerele dispun de intrare securizată cu card de acces, TV cu ecran plat și internet de mare viteză, precum și de climatizare. Restaurantul oferă o capacitate de 40 de locuri iar terasa o capacitate de 50 de locuri. În sala de evenimente pot lua loc doua sute cincizeci de persoane iar  sala de conferințe poate primi 200 de invitați. Clienții hotelului pot beneficia, contracost, de servicii de curățătorie-spălătorie și servicii de transfer. Hotelul Korona nu accepta musafiri însoțiți de animale de companie.

Hotel Savoy  Timisoara
hotel Savoy

Un al doilea hotel, din aceiași categorie, hotelul Savoy, aflat pe splaiul Tudor Vladimirescu nr. 2, la câteva sute de metri de catedrala Mitropolitană și celelalte locații de vizitat aflate în centrul istoric al Timișoarei. Are în dotări camere single, camere duble, camere duble cu balcon, camere twin standard și apartamente cu un dormitor. Restaurantul servește mâncăruri clasice, fiind deschis zilnic la mesele de mic dejun, prânz și cină. Contra cost poate pune la dispoziția doritorilor săli de conferințe și petreceri, saună, călcătorie /spălătorie, fax /copiator. Dispune de parcare privată, gratuita în limita ocupării, dar nu primește musafirii însoțiți de animale de companie.

Hotel Reghina Blue, Timisoara

Un alt hotel care are aproximativ aceași configurație și care se află în centrul istoric al Timișoarei, în apropierea imediată a stadionului Dan Păltinișanu, este hotelul Reghina Blue. Clasificat cu patru stele, hotelul oferă spatii de cazare izolate fonic, dotate cu televizor, climatizare, mini-frigider, mini – bar, baie cu cadă sau duș și uscător de păr. Unele camere dispun de balcon, iar modelele de camere sunt următoarele :Cameră superioară cu pat matrimonial, cameră dublă king, cameră twin sau apartament cu cameră de zi și dormitor matrimonial. Ca și facilități, Reghina Blue poate oferi piscina exterioară, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă, camera de bagaje, serviciu de concierge, terasă, grădină, room service, cadă cu vibromasaj / jacuzzi, săli de conferințe. Contra cost musafirii pot beneficia de servicii de masaj, transfer, călcătorie / spălătorie, servicii medicale. Parcarea este asigurată gratuit, însă animalele de companie nu sunt acceptate nici aici.

Perla Hotel, Timisoara

Unul dintre cele mai cunoscute branduri de hotel din Timișoara, este brandul Perla, brand care deține în portofoliu și un hotel de patru stele, situat într-o zonă centrală a orașului. Hotelul de patru stele Perla vă oferă facilități moderne, camere confortabile și servicii impecabile puse la dispoziție de un personal prietenos.Camerele care le puteți găsi la hotelul Perla sunt următoarele : cameră single cu un pat dublu mare, cameră dublă cu același model de pat, apartament deluxe cu o suprafață de 50 mp și include un apartament de lux pe două nivele și camera suită junior cu două dormitoare mari, baie și balcon cu vedere la piscină. Hotelul dispune de două restaurante, Perla și Pomodoro, care sunt așezate într-o zonă diferită a complexului, având o capacitate de până la 70 de persoane. Parcarea este gratuită în limita disponibilității. Animalele de companie sunt acceptate contracost. Locația exactă este Strada Protopop George Dragomir nr 9 Timișoara. Cam atât pentru astăzi, mâine vom continua cu o nouă serie.

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *