Cupa României începe în Banat, Dumbrăviţa în prim-plan.

Comuna Dumbrăvița din Timiş va deschide noul sezon al competițiilor interne de tenis de masă. În localitatea bănățeană, se va disputa Cupa României, turneu rezervat juniorilor I și juniorilor II.Competitia face parte din calendarul national a FRTM si este organizata impreuna cu Primăria Dumbrăvița și Clubul Sportiv Comunal Dumbrăvița.

Echipa organizatoare este reprezentată de Dora Moldovan, Alessia Pauliuc, Vuk Andrejevic și Patrick Picu la Juniori II și de Bogdan Badea, Daniel Moldovan și Fabian Bugărin la juniori II

Competiția se desfășoară în 28 și 29 ianuarie, prima zi a concursului care va începe sâmbătă, coincide cu ziua de naștere a Nicoletei Husar, una dintre cele mai bune antrenoare din țară și implicit din Banat, la această disciplină.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este tenis-de-masa-Dumbravita-728x336-1.jpg

Conform Ordinului MTS 310/18.05.2021 – MS 708/18.05.2021 si Monitorul Oficial 522/20.05.201 privind modul de organizare si desfasurare al antrenamentelor si competitiilor sportive in Romania, este permisa scutirea de teste a participanților la competițiile sportive în spațiul închis, dacă au fost vaccinați si au trecut mai mult de 10 zile de la rapel (trebuie prezentata dovada), test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore (trebuie prezentată dovada test). Toate aceste teste cât și acordul părinților vor fi prezentate de antrenori la ședința tehnică. Este interzisă prezența spectatorilor în sala de întrecere.

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *