Muzică bună cu Mihaela Petrovici la Doclin.

A doua zi de rugă la Doclin, ziua mult așteptată de tineri a sosit, iar cu ea a venit și solista Mihaela Petrovici însoțită de formația care o acompaniază.

Într-o atmosferă de sărbătoare evidentă, a început dansul, dansatorii nelăsându se așteptați prea mult pe ringul de dans,

ei dansând pe ritmuri de brâu, doi sau ardeleană. În jurul orelor 23:00 a avut loc un foc de artificii organizat de primărie, un lucru care a arătat solemnitatea momentului.

Spuneau primarul și viceprimarul comunei, Dan Oană și Dana Oancea, că așa de multă lume și atâta voie bună nu a mai fost de multă vreme la un asemenea eveniment, mai cu seamă că anul trecut nu s-a mai ținut, din cauza pandemiei.

Felicitări domnule primar Dănuț Oană pentru implicarea avută în realizarea acestui eveniment, felicitări doamna viceprimar Dana Oancea pentru toate eforturile depuse la bunul mers al evenimentelor de sportive și folcloricei, evenimente pe care le organizați sub îndrumarea domnului primar, felicitări organelor de ordine care au menținut un climat de securitate la eveniment, unde, ținând seama de numărul de persoane prezente,puteau să apară oricând situații conflictuale, lucru evitat cu brio de jandarmii și polițiștii prezențila eveniment.Întradevăr, o formație bună, cu nume, aduce privitori și dansatori, iar aceștia sunt sarea și piperul unor astfel de evenimente. În această seară, evoluția Mihaelei Petrovici a adunat câteva sute de persoane care au avut ce vedea și asculta, dar mai bine vă lăsăm pe voi să vedeți și să notați notele pentru organizatori, primăria comunei Doclin, note care sunt foarte mari ținând seama de organizare și de modul de desfășurare al evenimentului.

Vizionare plăcută.

de Adrian Cîrdu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *