Cupa Doclinului la fotbal s-a încheiat, echipa organizatoare campioană

Cupa localității Doclin s a încheiat cu victoria echipei organizatoare, la penalti – uri, aceasta învingând meritat echipa localității Șosdea cu scorul final se 5-4 după executarea loviturilor de departajare.

A fost un meci de anduranță, fiecare dintre cele două echipe având jucate astăzi trei meciuri. A contat care dintre ele avea jucători mai experimentați care să execute loviturile de departajare. La final clasamentul a arătat așa :

Locul 1 echipa localității Doclin

Locul 2 echipa localității Șosdea

Locul 3 echipa oraș Bocșa

Locul 4 echipa localității Tirol

Locul 5 echipa localității Surduc

Locul 6. echipa localității Ticvaniu Mare

Locul 7 echipa localității Forotic

Locul 8 echipa localității Biniș

Au fost acordate plachete pentru cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător, golgheterul cupei iar arbitrii au primit câte o plachetă comemorativă a evenimentului. Premierea a fost făcută de către primarul localității, Dănuț Oană la întregul eveniment fiind prezent și viceprimarul Dana Oancea.

Întrecerea s a desfășurat sub semnul sportivitătii, a fair play – ului, nefiind înregistrate incidente sau accidentări, chiar dacă oboseala și – a spus cuvântul, ieșirile nesportive fiind foarte rare.

Felicităm pe această cale pe cei care au inițiat și organizat acest eveniment sportiv, primăria Doclin prin cei doi prezenți la eveniment, primar și viceprimar, lui Ion Stoia (Voina) pentru implicarea personală, așa cum am mai spus, felicitări tuturor jucătorilor și participanților la aceste meciuri, la o temperatură de 35° la umbră. Toți ați fost minunați și v-ați achitat foarte bine de sarcinile arogate.

Mai jos o să punem spre vizionare filmări de la eveniment

„Bravo băieți, ne-ați făcut mândrii de voi de faptul că suntem docleni.” așa spuneau câțiva oameni care erau între spectatori.

BRAVO !!!

De la ora 20.00 organizatorii vă așteaptă la discoteca organizată în parcul din centrul localității unde un dj va întreține atmosfera pînă dimineață, itrarea fiind liberă.

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *