Mihaela Petrovici la Doclin de Sfânta Marie

Astăzi am primit programul cu desfășurarea evenimentelor culturale în Doclin, de ruga satului, în 15 și 16 august și m-am grăbit să o arăt tuturor, să știți cum vă faceți programul.

Astfel, prima zi va fi dedicată sportului, fotbalului mai exact, pe arena din Doclin având loc meciuri între câteva echipe care vor participa la „Cupa Doclinului”, după meciuri urmând festivitatea de premiere, apoi de la ora 20.00 discotecă în parcul de platan și castani, parc aflat în centrul localității.

Ziua a doua este dedicată folclorului popular, ambiența fiind întreținută de Mihaela Petrovici și formația ei, începând cu orele 19.00. Finalul va aparține unui foc de artificii care va marca închiderea evenimentului folcloric.

Mulțumim organizatorilor, primăria Doclin reprezentată de domnul primar Oană Dănuț și doamna viceprimar Oancea Loredana pentru momentele frumoase care suntem siguri că le vom petrece cu această ocazie. Vă așteptăm să participați alături de locuitorii Doclinului și invitații lor, la acest eveniment așteptat de prea mult timp, dacă ne gândim că anul trecut pandemia a fost stăpână pe întreaga țară în această perioadă.

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.