Terase pline ochi pe lângă pista de biciclete

De cum se iese din oraș pe deja celebra pista de biciclete ce merge la sârbi, prima terasă, „La căpițe” te îmbie la grătare și mici, cu mirosurile apetisante, dar unde să mai stai? Nu ai loc să te așezi decât cu greu, doar spre orele 19.00 s au mai eliberat câteva locuri.

La Utvin, este alt popas,” La pod popas „, alte mirosuri de îți trezesc foamea și aceiași lipsă de locuri, totul plin, oamenii stau și pe iarbă, veniți cu mașini sau biciclete. Micii sunt cei care au cea mai mare trecere, iar berea stinge setea după pedalat.

Cea mai mare locație și bineinteles, cea mai plină de oameni, „Livada Bănățeană” de la Sânmihaiu Român, care după cum arată sigla de la intrare, a intrat în portofoliul lui Jiva, patronul de la „Nora”, să sperăm că va aduce un plus fata de ce era anul trecut. Oricum, astăzi erau peste 1000 de oameni la terasa de la „Livada Bănățeană” , înghesuială, copii, să sperăm că virusul avea treabă în altă parte ( sic!).

Un ambient plăcut, mâncare bună, imbulzeala este mare, dar personalul se mișcă bine și își face treaba. Succes și o vară cu mese pline !

A. C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *