Timișoara revine la viață, orașul mișună de oameni !

Din acest week-end, Timișoara a scăzut sub 1.5/000 rata de infectare, așa că noi măsuri de relaxare vor îmbunătăți viața urbei de pe Bega. Deja terasele, începând de vineri sunt pline, se servește și în interior până la 50% din capacitate, deci normalul este aproape.

După cum se vede, piața Operei are foarte mulți oameni, doritori de plimbare, după atâta stat în casă, dar după cum vedeți, aproape toată lumea respectă regula privind portul măștii de protecție. Doar cei de la terase care fac consumație, sunt fără mască, respectand distanța recomandată între mese.

După cum se vede, oamenii abia au așteptat acest moment de relaxare, iar comercianții i-au așteptat, pregătiți cu de toate. Chiar și în zona de promenadă sunt foarte multe persoane care caută să se plimbe, să ia o gura de aer proaspăt, pe malul canalului Bega și pe pistele de bicicletă, pline de bicicliști doritori de mișcare

Restricțiilede până acum, și-au pus amprenta asupra populației orașului, care într-o asemenea zi, cu 26°, au ieșit la iarbă verde, oriunde au reușit. Că este în parcuri sau în afara orașului, importantă este starea de bine venită odată cu această ieșire.

Sperăm ca această stare de bine să continue și cetățenii Timișoarei să se poată bucura de frumoasele locuri care se găsesc în Timișoara.

de Adrian Cîrdu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *