ANSAMBLUL „CARAŞUL” PE AGENDA CULTURALĂ INTERNAŢIONALĂ

Aşa cum încercăm să facem de ceva timp încoace şi să vă dăm de ştire, prezentându-vă toate evenimentele culturale de importanţă din Banatul nostru de munte sau de şes, astăzi dorim să vă informăm de ceea ce se va întâmpla în acest an din punct de vedere cultural, cu ansamblul Caraşul din Grădinari, judeţul Caraş Severin.În acest sens publicăm mai jos, ceea ce a declarat omul al cărui inimă bate pentru şi alături de fiecare membru al acestui ansamblu cărăşean, domnul Codruţ Anca .

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Codruţ Anca

Dragi prieteni,

Cu bucurie în suflet și cu grijă să nu mai intervină vreo Satană care să împiedice prezența noastră la încă două manifestări din Europa, vă prezint două invitații pentru ansamblul folcloric tradițional CARAȘUL.Una din acestea, ce pentru pentru festivalul din Muntenegru, a publicată în 11 aprilie 2022, iar acum vă prezint și invitația pentru a participa la festivalul din Antalya, Turcia.În perioada 19-23 august 2022, am confirmat și vom participa la ZILELE FESTIVALULUI DIN MUNTENEGRU, la Bar- Petrovaț, și în perioada 30 octombrie – 04 noiembrie 2022 am confirmat și vom participa la FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE DANS ȘI CÂNTECE ”Paradisul turcesc” din Antalya, Turcia.Mulțumesc bunului Dumnezeu și celor care ne sunt aproape, primarului comunei Grădinari – prof. Ovidiu Valentin Firca, Consiliului local Grădinari, colegilor de la Primăria Grădinari, părinților și foștilor membri ai Ansamblului folcloric tradițional CARAȘUL ( pentru încurajările și susținerea necondiționată)!La toți le doresc sănătate și toate cele bune, chiar și celor care sau opus sistematic prezenței noastre în Europa, unde am reprezentat cu mândrie și succes comuna Grădinari, Valea Carașului, județul Caraș-Severin și România. Reamintesc că am fost prezenți în șapte țări europene:1.CROȚIA2. SERBIA3.R.MOLDOVA (BASARABIA)4. UNGARIA5. MACEDONIA DE NORD6. BULGARIA7. BOSNIA & HERȚEGOVINADumnezeu să binecuvânteze și să ocrotească familiile tuturor celor menționați și etichetați !”

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Ar putea fi o imagine cu text
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Noi nu putem spune decât BRAVO !!! şi felicitări tuturor celor implicaţi în această activitate care duce în întreaga lume frumuseţea cântecului şi jocului bănăţean. Nu putem fi decât mândrii de voi, mândrii de faptulcă suntem bănăţeni ,mândrii de faptul că suntem români.

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *