Rugă mare la Forotic de Sfintele Paşti

Şi anul acesta, primăria Forotic se implică în organizarea rugii, nedeii sau a zilelor satului ori hramul bisericii din localitate, toate denumirile sunt valabile pentru acest eveniment, aşa cum se sărbătorea întotdeauna, mai puţin în anii trecuţi, când epidemia de coronavirus a făcut imposibil acest lucru. Aşa că, redacţia DespreBanat dă o mână de ajutor tânărului primar Alexandru Sporea în a aduce la cunoştiinţa tuturor celor interesaţi acest lucru. Nouă nu ne rămâne decât să îl felicităm pe Alexandru Sporea, primarul comunei Forotic, pentru acest lucru şi să îi mulţumim pentru tot ceea ce face el pentru a menţine datina bănăţeană a rugii satului în comuna pe care o păstoreşte. Mai jos puteţi citi ad-literam comun icatul domnului primar, referitor la acest eveniment important pentru comuna Forotic.

🎼Va asteptam in numar cat mai mare sa petreceti alaturi de noi in cadrul primului mare eveniment artistic organizat in acest an , „Ruga Localitatii Forotic” organizat de Primaria Comunei Forotic in colaborare cu Consiliul Local al Comunei Forotic !

🎷🎤Ne vom delecta cu unele dintre cele mai indragite piese din folclorul banatean puse in scena de interpreta Liliana Laichici impreuna cu formatia acesteia.

🤗Sunteti asteptati in 25 si 26 aprilie , orele 18:00, pe platoul Caminului Cultural „Ioan Rusu Sirianu” din Forotic.

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *