Restaurantul Unique Timișoara, un loc unde vrei să revii

De opt martie, restaurantul Unique din Timișoara, la fel ca mai toate restaurantele din orașul de pe Bega, a organizat un frumos eveniment dedicat doamnelor și domnișoarelor.

Astfel, sala restaurantului a devenit neîncăpătoare pentru toți cei care au rezervat locuri pentru această seară specială.

Atât tinerii, cât și cei mai puțin tineri, s-au distrat pe ritmurile muzicii populare și ușoară, mai nouă sau mai veche, în funcție de dorințele ascultătorilor, formaţia cu cei doi solişti de muzică populară şi dj-ul, facându-şi datoria cu brio.

Evenimentul a început la orele 19.00 și s-a terminat după miezul nopții, oamenii abia așteptând să se distreze după doi ani de restricții.

Pregătirea a fost extraordinara, un meniu aspectuos care ne-a pus la incercare papilele gustative, în sensul bun, preparatele fiind pe cât de arătoase, pe atât de gustoase. Într-un cuvânt totul la superlativ, muzică, petrecere și bucate.

Felicitări celor care au organizat și celor care au întreținut atmosfera de sărbătoare, ambele categorii au depus mult efort pentru realizarea acestui frumos eveniment.

Deci se poate spune, exact cum spune şi titlul, că la restaurantul Unique iţi este dor să revii, la ce primire şi meniu oferă oaspeţilor personalul restaurantului.

Bravo tuturor !!!

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.