Primăria Doclin pregătită de sărbători.

Astăzi fiind o zi geroasă, am hotărât să ies pe teren, să văd cum se descurcă oamenii cu încălzirea, cu lemnele sau cât ii costă o iarnă din punctul acesta de vedere. Drumul m-a purtat în localitatea Doclin, locul unde cunosc atât oamenii cât și pe edilul comunei, primarul Dănuț Oană. Am nimerit bine, chiar atunci se împărțeau la primărie, ajutoarele bănești pentru încălzire, deci am putut vorbi atât cu oamenii cât și cu domnul primar. Până când am putut vorbi cu primarul, am încercat să stau de vorba cu oamenii care stăteau la ghișeu să își ridice banii primiți ca ajutor pentru încălzire. Erau mulțumiți că cineva avea grijă să îi ajute cu ceva, indiferent cu cât de puțin, dar erau ajutați. Cum domnul primar a reușit să se elibereze câteva minute, l-am rugat să meargă să îmi arate clădirea aflată în curs de renovare, a căminului cultural din Doclin.

Când am intrat înăuntru, am văzut că nu degeaba primarul Dănuț Oană se află la al șaptelea mandat în fruntea primăriei Doclin.

O clădire care chiar dacă nu este terminată, arată extraordinar de frumos, o clădire care poate găzdui evenimente de până la 150 de persoane, o clădire dotată cu climatizare, bucătărie și toalete, precum și un vestiar.

Din nou nu am putut decât să îi felicit pe cei care conduc destinele comunei Doclin, primarul Dănuț Oană și viceprimarul Dana Oancea, pentru ceea ce reușesc să facă pentru consătenii lor, astăzi chiar s-au încheiat de pus ghirlandele luminoase în comună, patruzeci la număr, care dau aerul de sărbătoare, Crăciunul fiind sărbătorit peste două zile.

Cu această ocazie, atât primarul cât și viceprimarul comunei Doclin, urează tuturor locuitorilor multă sănătate, fericire și sărbători binecuvântate, multumindu-le tuturor pentru ajutorul dat în a face comuna cât mai frumoasă și mai primitoare.

UN AN NOU FERICIT !!! 🥂🍾

de Blaj M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *