TIMIŞOARA VA AVEA ÎN CONTINUARE CĂLDURĂ ŞI APĂ CALDĂ

Tipuri de calorifere/radiatoare « Finisarea Casei .ro

După cum toată lumea ştie deja, Timişoara se confruntă cu o problemă care poate aduce din nou temperaturile scăzute în casele timişorenilor, adică plata către E-On a gazului necesar pentru încălzirea agentului termic.Din fericire lucrurile sunt ca şi rezolvate, cel puţin pentru încă o săptămână de mâine încolo. Iată ce ne transmit cei direct implicaţi în această problemă:

Semnam urmatorul contract, care speram sa fie pe o saptamana, cu aceeasi firma, Tinmar Energy. Incercam sa acoperim costurile din fondurile primariei, pana la sfarsitul lunii, dar va fi nevoie de un suport din partea Guvernului„, a declarat viceprimarul Ruben Laţcău.

Este totul pregatit, am avut discutiile necesare pentru a semna prelungirea contractului, probabil pentru o saptamana, noi am platit avansul, in cursul zilei de azi (marti, n.r.) vom semna noua prelungire de contract„, a precizat si Cristian Mitu, directorul Colterm.

Vrem să credem că locuitorii acestui frumos oraş nu vor sta cu această „sabie a lui Damocles ” numită încălzire şi apă caldă, mult timp desupra capului, iar cei responsabili cu aceste probleme, să le rezolve cât mai repede.

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.