Prima victimă a frigului din casele timișorenilor.

Tragedie, miercuri seară, într-un bloc din zona Căii Șagului. Un bărbat a murit gazat, cel mai probabil, iar fiica lui a fost dusă de urgență la spital. Ei ar fi aprins aragazul pentru a se încălzi, în condițiile în care blocul este racordat la rețeaua centralizată de termoficare.

Incidentul s-a produs în jurul orei 21, pe strada Kiriac. Pompierii au intrat într-un apartament de la etajul întâi, unde locuiau un bărbat și fiica lui. Când au ajuns salvatorii, tatăl era decedat deja, iar fiica a fost dusă în stare gravă la spital.Din primele informații, cei doi aprinseseră aragazul, pentru a încălzi puțin locuința. Blocul este racordat la Colterm, dar momentan căldura este sistată, din cauză că nu există furnizor de gaz.

„Polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că intr-un imobil de pe strada Dumitru Kiriac din Timișoara a fost găsit decedat un bărbat, de 66 de ani. Fiica lui, în vărstă de 38 de ani a fost gasită în stare de inconștiență.Polițiștii ajunși la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă”, au transmis cei de la IPJ Timiș.

S-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs această tragedie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *