DISTRACŢIE PE CINSTE LA BALUL VÂRSTEI A DOUA DIN TIMIŞOARA

Chiar cu o zi înaintea aplicării noilor retricţii de circulaţie sau de organizare a evenimentelor private, o restricţie la nivel naţional,am avut ocazia să fiu din nou de faţă la un eveniment unde seniorii au dat din nou dovadă că distracţia anilor ’90 este una care are succes şi astăzi, cu brio chiar.Rar am văzut participanţi să stea la masă sau cu ochii în smartfone, toată lumea pe ringul de dans.

Bineînţeles, condiţiile au fost ca toată lumea să fie vaccinată, iar gradul de ocupare a sălii să nu treacă peste 50 de procente, lucru care s-a şi respectat, la eveniment participând doar 60 de oameni într-o sală cu o capacitate normală de 150 de persoane.

Dar să lăsăm imaginile să vorbească de la sine,cuvintele nu îşi au rostul în asemenea situaţii, iar noi nu putem să îi felicităm, atât pe cei care au organizat evenimentul, cât şi pe cei care au participat,

Mai jos veți putea viziona un mod extraordinar de a petrece o seară, sau mai bine spus o după amiază de neuitat, a unor oameni cărora tinerii din ziua de astăzi le spun că au termenul de valabilitate expirat, însă oamenii aceștia știu să își trăiască visul, viața și ceea ce le oferă ea. Bravo dragii mei seniori.

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *