AUR CU VALOARE DE ARAMĂ ÎN CARAŞ SEVERIN

Ar putea fi o imagine cu text care spune „AUR ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR”

Acum câteva zile am primit din partea domnului Gabriel Tălpeanu, fost candidat al formațiunii politice AUR la alegerile din această vară, alegeri pentru primăria orașului Bocșa, alegeri pe care partidul pe care l-a reprezentat domnul Gabriel Tălpeanu le a pierdut în favoarea reprezentantului PSD, actualul primar, Mirel Pascu. Redau in întregime textul trimis nouă de domnul tale, pentru publicare.

De curând fostul candidat AUR la primăria orașului Bocșa și-a dat demisia din acest partid ,cauza pare a fi conducerea județeană AUR Caraș Severin ,care este reprezentată doar de Letiția Aman , care imediat după alegerile locale la demis din funcția de președinte al Aur Bocșa pe Domnul Tălpeanu Alexandru Gabriel cu nu se știe cine ,asta după ce chiar în ziua alegerilor acesta  i-a propus Letiției Aman înființarea unui comitet în care să se ia orice decizie importantă, dar a fost refuzat. ,acesta argumentând prin cuvintele „Nu mi se pare normal ca președintele să controleze tot. Am cerut ca hotărârile să se ia de un comitet, dar a spus că nu. De ce să hotărască un singur om totul? Eu sunt nemulțumit de ce se întâmplă.” Când AUR a început să ia amploare în Bocșa ,chiar președintele Aur Caraș Severin , stopează tot cu indiferență ,ce nu o fi făcut Domnul Tălpeanu, campanie ,doar cu câțiva apropiați a făcut , sediu de partid a obținut ,ba la m-ai pus și la punct ,toate acestea sunt argumentate cu postări pe pagina acestuia la acea vremea.

Concluzia este una simplă, in Caraș Severin atotputernica președintă Letiția Aman ,nu vrea sau chiar nu poate să ducă partidul AUR cu ceea ce pare a fi la nivel național.”

De aici se vede rezultatul dezastruos al acestei formațiuni la recentele alegeri și slaba priză la public, lucru pe care l-a văzut probabibil şi domnul Tălpeau când s-a decis să renunţe la a mai face parte din această formaţiune politică..

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *