Astăzi, întâi septembrie, Flight Festival se încheie.

Astăzi, întâi septembrie, cel mai mare festival din Timișoara ia sfârșit, după aproape două săptămâni de evenimente unul mai frumos decât celalalt, evenimente atât culturale cât și artistice. În cadrul evenimentelor au fost prezenți și invitați de seamă, oameni de cultură ca Florin Călinescu și Irina Margareta Nistor.

În cadrul celor două zile de conferințe organizate la Congress Hall din Iulius Mall, cei prezenți s-au putut întâlni cu antreprenori, intraprenori, experți, futurologi, o comunitate în care s-a dezbătut teme actuale despre procesul de inovație și Tech World. Între 26 august și 1 septembrie, timișorenii au putut urmări în cadrul sunlight theatre secțiunea teatrală din cadrul festivalului.

Pe aerodromul Cioca, timișorenii au putut urmări concerte susținute de peste 40 de artiști, români sau străini, Lost Frequencies fiind cap de afiș, dar nici Delia, Vunk, Vito Mendez, Stefan Biniak, Mark Stam și mulți alții, nu sunt mai puțin celebri în cercurile lor. Tot la aeroportul Cioca vor mai putea fi văzuți și ascultați SUBCARPAȚI, GOLAN, VIȚA DE VIE, CRED CĂ SUNT EXTRATERESTRU&YARDIE FLO, ROBIN AND THE BACHSTABBERS, MOONLIGHT BREAKFAST, scenele retro, Imani World si Take Off fiind scene secundare ale festivalului. Mai jos vă prezentăm fotografii prezentate de colaboratorul nostru de la AAMedia, Maxim.

Pe ansamblu, festivalul a fost ceva aşteptat de toţi timişorenii şi nu numai, numărul sopectatorilor fiind unul mare, nu doar tineri, ci şi oameni maturi, care au urmărit cu plăcere evenimentele acestui mega-festival.

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *