Dorel Mărgan și Ghiuri Mezabrovschi, capete de afiș la Timișoara.

Așa cum v -am anunțat acum o săptămână, se dorește ca poetul Dorel Mărgan și cantautorul Ghiuri Mezabrovschi împreună cu invitații lor, să evolueze pentru dumneavoastră, cei care îi simțiți în suflet. Drept urmare, suntem în faza căutării unei săli de restaurant unde putem găzdui un număr de cel puțin 100 de spectatori îndrăgostiți de poezia lui Dorel și de muzica lui Ghiuri. Așa cum am făcut și data trecută, când v-am anunțat că pregătim ceva pentru dumneavoastră, pentru sufletele care iubesc muzica și versurile celor doi prieteni, Ghiuri și Dorel, o să atasam și acum câteva melodii interpretate de cantautorul Ghiuri Mezabrovschi pe versurile scrise de Dorel Mărgan sau alți poeți colaboratori cu cantautorul.

Ceea ce dorim noi de la dumneavoastră, este să aflăm câte persoane dintre admiratorii celor doi ar fi interesate să participe la un asemenea eveniment, unde în costul biletului de participare, se va primi un meniu complet de prânz, precum și o răcoritoare.

Bineînțeles, fiind organizat evenimentul la un restaurant, cine dorește poate să comande, contracost bineînțeles, orice își dorește.

În cadrul acestui spectacol organizat de către noi, vor putea fi achiziționate de către doritori volume de poezie semnate Dorel Mărgan precum și alte suveniruri. Într-un articol următor vă vom pune la curent cu toate noutățile pe care vi le putem oferi în acel moment.

Câteva poezii marca Dorel Mărgan, vă vor face să vă hotărâți în ceea ce privește prezența voastră alături de noi la evenimentul mult așteptat din Timișoara unde aveți ocazia să intrați în posesia oricăror dintre volumele de poezii scrise de el.

Așteptăm mesajele dumneavoastră în ceea ce privește acest frumos eveniment, promițându-vă un moment de neuitat alături de Dorel și Ghiuri.

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *