Muzică și teatru în piața Unirii din Timișoara

Evenimentele culturale continuă astăzi în piața Unirii din Timișoara, studenții facultății de muzică și teatru din Timișoara, au organizat împreună cu îndrumătorul lor, conferențiar doctor Mariana Șarba o seară muzicală unde au interpretat studenți ai facultății, pregătirea muzicală la pian fiind asigurata de lector universitar doctor Silviana Cîrdu.

Totul a fost pregătit pe pași de dans, de trupa Magnum Team Dance School si Denis Matei. Un eveniment care plasează din nou Timișoara în ierarhia unde ii este locul, ca și capitală a Banatului.

Au fost prezenți câteva zeci de spectatori în spațiul unde masca era obligatorie, dar cei mai mulți au urmărit tot spectacolul de la terasele din apropiere. Pe ansamblu, felicitări organizatorilor și celor care au evoluat pe scena din piața Unirii.

de Adrian Cîrdu

2 comentarii la „Muzică și teatru în piața Unirii din Timișoara

 • iulie 22, 2021 la 11:10 pm
  Permalink

  Nu mai folosiți impropriu expresia „ca și” . Sunteți jurnaliști, măcar voi să scrieți corect limba literară. Altfel veți da tonul la agramatisme și pocire a limbii. Nu e nici o enumerare, nici o comparație aici. Expresia este sinonimă cu aidoma, la fel ca. Dacă vedeți că nu se pot înlocui cu acestea, nu o folosiți!

  Răspunde
  • iulie 27, 2021 la 1:33 pm
   Permalink

   Bună ziua,vă mulțumesc pentru atragerea atenției, dar dacă imi dați un exemplu pentru evitarea cacofoniei în respectivul context, sunt de acord cu dumneavoastră.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.