Scandal monstru aseară în piața Operei în Timișoara.


Totul a început înainte când era doar o singură familie în centrul orașului.Dușmani de mai mult timp, membrii celor două familii se întărâtau la telefoanele mobile, amenințându-se , după spusele unui angajat al terasei unde a avut loc incidentul.În scurt timp au apărut și membrii celeilalte familii, iar după un schimb de replici între membrii celor două familii de rromi,au început să zboare scaunele, s-au spart sticle şi pahare.

Ceilalţi clienţi de pe terasă au fost nevoiţi să fugă și să se protejeze de mebrii recalcitranți ale celor două familii de rromi.

După strigăte și urlete ale țigăncilor, în modul lor caracteristic, la faţa locului şi-au făcut apariţia poliţiştii şi jandarmii, care au identificat trei persoane cu vârste între 30 şi 40 de ani, care au participat la scandal, probabil că la verificarea camerelor de luat vederi cu care este împânzit centrul orașului, dacă se dorește, vor putea fi identificați toți participanții la acest scandal.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.În urma invstigațiilor,poliţitii au aflat că între cele două familii există de mult timp neînţelegeri, ambele familii locuind în Belgia şi aflându-se în vacanţă la Timişoara.

„Scaune care zboară prin aer, sticle şi pahare sparte, urlete şi bătăi între două familii de vreo 60 de ţigani… Am avut cea mai de cacao seară în Piaţă Victoriei… Să fiu nevoită să fug de la terasă cu copilul ca să nu ne nimerească vreun scaun. Asta-i capitală culturală europeană?! Asta-i Timişoara mea?! Poliţia se uită la meci probabil, venit exact la momentul potrivit, când piaţa era deja pustie!”, a relatat pe Facebook o femei care a asistat la scandal.

Cred că a devenit o obișnuință fa familiile de rromi să vină seara în centru, să își etaleze toaletele și ghiulurile sau lanțișoarele de prost gust cu care se împopoțonează.Oare când se cor autoseziza organele legii, să identifice sursele lor de venit, cum de își permit să facă așa de mari cheltuieli sau modul în care ajung în posesia atâtor imobile în centrele istorice ale capitalei Banatului. Lână atunci perăm ca organele noastre de poliție să urmărească pe internet modul de a interveni al polițiștilor spanioli într-un asemenea scandal , în Barcelona, scandal între rromii de naționalitate română.

de Blaj M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *