MARE MANIFESTARE CULTURALĂ, JAZZTM 2021 LA TIMIȘOARA

Peste două zile începe prima mare manifestare culturală din 2021, JAZZTM, manifestare care va avea în piața Libertății, acolo unde s-a instalat deja scena și scaunele pe care vor sta spectatorii la acest eveniment. S-au anunțat ca participanți, mai multe formații și soliști cunoscuți din Europa.

Dar vă lăsăm pe voi să citiți programul pe zile, veți vedea toate formațiile care vor evolua în fața dumneavoastră, pe platoul din piața Libertății din Timișoara.

Fiind vorba de o afluență mare de oameni în zona respectivă, nu au întârziat să apară cei care își doresc promovare, de data aceasta la mașini electrice, frumoase foc și cu prețuri pe măsură.

În paralel, în piața Sfântul Gheorghe, vă avea loc o altă manifestare, dat fiind faptul că și aici s-a instalat o scenă unde se vor putea vedea imagini cu „istoria românilor în 100 de momente esențiale „, un proiect cultural finanțat de guvernul României.

Cu așa evenimente, nici nu se poate pune problema în vreun fel că Timișoara nu ar fi capitala Banatului, iar Banatul zona din România locuită de cele mai multe etnii și naționalități diferite. Că nu-i oraș în toată țara, mai frumos ca Timișoara !!!

de Blaj M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.