ŞASE SUTE DE PERSOANE EVACUATE LA CONTINENTAL TIMISOARA

Peste 600 de persoane au fost evacuate, miercuri, în urma unui presupus incendiu din subsolul unei hale de producție și depozitare produse finite elemente automotive, la Continental Automotive, din Timișoara.

Incidentula fost anunțat prin apel la 112 la ora 16.33. Se pare că totul a izbucnit în subsolul unei hale de producție și depozitare produse finite elemente automotive, la operatorul economic Continental Automotive, de pe strada Siemens, din Timișoara.Pînă la urmă nu a fost vorba de un incendiu. S-a spart o conductă cu apă fierbinte şi a inundat subsolul, iar un angajat a văzut aburi, a crezut ca e fum și a sunat la 112.

„În urma informațiilor primite, s-a dispus alertarea Detașamentului 1 si 2 Timișoara care s-au deplasat la locul intervenției cu 3 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și autoscara S42 din cadrul Detașamentului 2. Din primele informații, s-au autoevacuat un număr de 334 de persoane. De asemenea, preventiv au fost evacuate încă 306 persoane dintr-o hală alăturată”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Reprezentanții ISU Timis au cerut în sprijin, ventilatoare, autospeciala CBRN, autospeciala de stingere Cobra.

La fața locului sunt un număr de 3 ofițeri și 24 subofițeri.

Pentru coordonarea intervenției a fost activată grupa operativă, potrivit sursei citate.

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *