Sanctuar ingineresc bănățean la gara de nord

Acest articol l-am difuzat acum trei săptămâni, dar deoarece vrem să facem cunoscut cât mai repede și mai bine existența acestui sanctuar ingineresc feroviar la Timișoara, am hotărât să redifuzăm acest articol.

Aflând despre o diorama feroviară foarte frumos elaborată și care reprezintă capitala Banatului în mare parte, precum și alte locuri, celebre deja prin obiectivele turistice care le găzduiesc, am hotărât să mergem să le vedem și, de ce nu, să vi le prezentăm și dumneavoastră, deoarece asemenea machete nu se pot vedea oriunde și oricând. Cu această ocazie, am realizat un interviu cu unul dintre co-fondatorii proiectului, domnul Dan Eneșca, care ne-a pus la curent cu toate amănuntele privitoare la acest proiect din capitala Banatului. Vă lăsăm să urmăriți interviul care ne spune cum a prins viața un vis.

Sperăm ca după vizionare, să existe persoane sau societăți comerciale ale căror acționari să fie pasionați de modelism și care ar putea să ajute la realizarea în totalitate a acestui frumos proiect care dă prestantă și mai mare capitalei Banatului.

Noi vă mulțumim in numele celor care muncesc efectiv la această diorama, așa cum se numește în termeni specifici, pentru tot ajutorul pe care îl veți putea oferi echipei care execută proiectul de la gara de nord Timișoara. Pentru a putea sta de vorbă cu cei care execută proiectul, puteți suna la 0722/794.984 sau îi puteți contacta la locul expoziției din gara de nord din Timișoara, la etaj.

De Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *