Emanuel Dănilă s-a sinucis cu arma de vânătoare

Veste șocantă în această dimineață: fostul primar al orașului Bocșa, Emanuel Dănilă, a decedat. Conform primelor informații, acesta și-a pus capăt zilelor, fiind găsit fără viață în această dimineață, după ora 08:00. Fostul edil, care a trecut printr-o perioadă grea în urma infecției cu COVID, s-a împușcat în cap.

Decesul lui Emanuel Dănilă a fost confirmat și de președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela:

 „Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocșa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voința lui.

Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar.

Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos.

Condoleanțe familiei îndurerate, alături de care noi, Filiala PNL Caraș-Severin, vom fi mereu!

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”

Emanuel Dănilă, a fost ales primar la orașului Bocșa în toamna anului trecut și și-a depus demisia în luna martie a acestui an.

Demisia mea din funcția de primar este motivată strict de probleme personale, care țin de sănătatea mea și a familiei mele. Aceste probleme îmi făceau imposibilă desfășurarea pe mai departe a unei bune activități profesionale la conducerea Primăriei Bocșa. Nu am dorit ca ele să aibă un impact asupra vieții cetățenilor orașului nostru, ori să afecteze imaginea Partidului Național Liberal”, spunea atunci Emanuel Dănilă.

Decesul a fost anunțat la 112 de soția lui, după cum relatează organele de anchetă „În această dimineață, la ora 08.29, Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană de sex feminin despre faptul că și-a găsit soțul împușcat în locuință.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului.

De asemenea, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare.

În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deținută legal de bărbatul în cauză.

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Dumne să îl ierte și să îl odihnească pe Manu 😥…

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.