Încă șapte zile de carantină

După ședința de la prânz a CJSU Timiș, s a hotărât prelungirea cu șapte zile a carantinei in Timișoara și zonele periurbane. S-au făcut totuși niște mici schimbări în interdicțiile aplicate cu această ocazie,Măsura de carantină se prelungește în noaptea de miercuri spre joi. Există modificări în hotărârea adoptată în CJSU. Printre acestea se regăsesc închiderea magazinelor alimentare la ora 21 și eliminarea restricțiilor orare pentru persoanele de peste 65 de ani. Nu se mai poate ieși după ora 22 din casă pentru ,mai jos veți găsi noile schimbări, pe care vi le redăm și noi.

„Se introduce în declarația pe proprie răspundere un paragraf privind deplasarea în scopul vaccinării împotriva SARS-COV 2, cu prezentarea dovezii privind programarea.
– O altă modificare se referă la prelungirea cu o oră a programului de lucru cu publicul al operatorilor economici din domeniul comercializării de bunuri alimentare și nealimentare până la ora 21.
– Eliminarea restricțiilor orare pentru persoanele peste 65 de ani.
– După ora 22 nu se va mai putea ieși din casă pentru activități fizice, ci doar pentru vaccinare, interes profesional, asistență medicală de urgență și nevoile animalelor de companie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *