” Dulce grai ” festivalul de la Nădrag o reușită

Cum suntem implicați în mediatizarea festivalului de poezie în grai bănățean, festival organizat în primăvara acestui an la Nădrag, unul dintre cei direct implicați în organizarea acestui frumos eveniment, tânărul Alexandru Murgoi, a trimis redacției DespreBanat cele mai proaspete informații privitoare la acest eveniment.

Astfel în cadrul festivalului vor evolua mai mulți interpreți de muzică populară din Banat, unul dintre ei fiind tânăra și talentata interpretă Ramona Miheț, invitat special cu această ocazie, care va avea un program special pentru spectatorii de la Nădrag.

Cine dorește să se inscrie și să participe la acest festival se poate inscrie prin e-mail scriind pe adresa festivaluldulcegrai@gmail.com sau telefonic la numărul de telefon 0763960390, Ionescu Moratelli Claudia. Evenimentul va fi prezentat de cuplul de prezentatori Ana Maria Drăgan și Toma Mark Laurian.Organizatorii vă transmit tuturor celor care iubesc graiul bănățean și muzica populară din Banat, că vă așteapta pe 4 Martie , să fiți prezenți la eveniment, intrarea fiind liberă. Noi vă așteptăm în număr cât mai mare să îi aplaudăm pe cei care vor fi pe scenă cu această ocazie.

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *