VA FI SALĂ DE SPORT ŞI ÎN DOCLIN

Printr-un program al Companiei Naționale de Investiții şi în localitatea Doclin din Banatul de munte, va fi construită o sală de sport care va avea o capacitate de peste 100 locuri. Investiția va depăși 6 milioane de lei și este finanțată din fonduri de la bugetul de stat.Sala va fi una modernă ,prevăzută cu dotări moderne, vestiare, grupuri sanitare, cabinet medical, tribunele pentru spectatori având o capacitate de 102 locuri, iar terenul de joc fiind unul multifuncțional.
Licitația pentru proiectarea și execuția sălii a fost câștigată de o firmă din Bacău, care este așteptată acum să-și organizeze șantierul și să se apuce de treabă.”Noi am obținut autorizația de construcție, proiectarea este gata, amplasamentul a fost predat către CNI, așteptăm doar constructorul să vină și să înceapă lucrările propriu-zise. Din câte am înțeles, constructorul se va apuca de lucrări, cel mai târziu, în luna august. Alte informații mai exacte cu privire la demararea proiectului nu cunosc, și asta pentru că ordinul de începere îl va da CNI, ai cărei reprezentanți s-au ocupat și de licitație și de alte formalități.”, a spus primarul comunei Doclin, Dănuț Oană.

După spusele primarului Dănuţ Oană, toată investiția se ridică la 6,7 milioane de lei, iar constructorul are la dispoziție 18 luni de la data semnării contractului, pentru finalizarea proiectului.

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *