DE IERI AVEM UN NOU PREFECT DE TIMIŞ, MIHAI RITIVOIU

Prima masură pe care o ia în calitate de prefect Mihai Ritivoiu, este să îi aduca la aceeaşi masă, a discuţiilor, pe primarul din Timisoara, Dominic Fritz şi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, pentru a găsi solutii în spinoasa problemă a Colterm care astăzi planează asupra oraşului Timisoara.

Traversam niste vremuri complicate, avem criza facturilor de energie si gaze naturale cu care Romania nu s-a mai confruntat in ultimii 30 de ani, avem criza pandemica cu care luptam de 2 ani, exista tensiunea din Ucraina, iar noi, in Timis, avem si problema migrantilor care intra in tara intr-un numar tot mai mare”, a declarat Mihai Ritivoiu, după depunerea jurământului.

Pe langa acestea, timisorenii se confrunta cu o problema critica, problema Colterm, dupa cum stiti, se sta in frig in spitale, in scoli, in case, oameni bolnavi, oameni suferinzi si aceasta este o chestiune care doare si din punctul meu de vedere este prima prioritate, trebuie sa lasam artizanatul politic, nu discutam de PNL, PSD, USR, discutam de timisoreanul care de 30 de ani contribuie la bugetul de stat si este una din putinele ocazii in care intinde o mana ca sa fie ajutat. Sunt convins ca gasim o solutie, i-am si invitat pe primarul Dominic Fritz si presedintele CJT Alin Nica ca de urgenta sa vedem ce se poate face si in ce masura guvernul se poate implica”, a declarat Mihai Ritivoiu.

Postul de prefect a ramas vacant după demiterea lui Zoltan Nemeth (USR) din funcţie, odată cu destrămarea coaliţiei USR-PNL, din luna septembrie a anului 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *