Caută şi găseşte cel mai bun hotel din Timişoara

Că sunt multe hoteluri în Timișoara știe toată lumea, dar care este cel mai bun, cel mai cautat dintre ele, cu cel mai mare grad de ocupare sau cu cele mai multe camere, asta nu știu o mare majoritate a celor care ar putea avea nevoie în viitor de serviciile unui asemenea loc.

Iar ocazii există din plin, petreceri unde vor fi prezenți și membrii familiei aflați într-o altă zonă a țării, ori prieteni veniți în vizită, sau de ce nu, o ocazie pentru a petrece cu soția sau iubita o seară romantică la un restaurant, urmată de o noapte la fel de romantică la un hotel. Ocazii sunt, rămâne însă doar să știm care este cea mai bună ofertă, cu cel mai bun raport calitate/preț. Iar pentru aceasta vrem să trecem în revistă cele mai recomandate hoteluri din Timișoara și împrejurimi, chiar dacă nu sunt și cele mai cunoscute, dar serviciile lor le recomandă unor asemenea evenimente. Și să începem cu, credem, cel mai cunoscut hotel din Timișoara de pe timpul comuniștilor , Continental, hotel care astăzi face parte din rețeaua North Star, Resort Continental are patru stele și beneficiază de 160 de camere single și duble, patru apartamente și cinci apartamente superioare. Totodată, clienții hotelului pot beneficia de un centru de relaxare spa & fitness dedicat ambelor sexe.

Fiind un hotel de patru stele, toate facilitățile sunt pentru acest tip de cazare de lux, mai puțin prețul care este unul redus, ținând cont de conjunctura actuală. Un al doilea hotel, la care ne-am oprit, aflat tot în centrul capitalei Banatului, este hotel Timișoara, proprietatea fraților Cristescu, un hotel renovat de curând care are vedere către piața Operei, kilometrul zero al Banatului. Fiind tot un hotel de patru stele, clienții sunt oamenii cu bani care doresc să se afle în mijlocul orașului, loc de unde să poată parcurge pe jos tot ceea ce poate oferi centrul orașului Timisoara, într-un timp extrem de scurt.

Fiind la câțiva zeci de metri de clădirea Operei, cei cazați la hotel Timișoara, pot să fie prezenți la orice spectacol sau eveniment organizat de către Opera Română în clădirea din Timișoara nici un efort. Să nu mai spunem că terasele aflate în piață pot fi vizitate în câteva minute. Hotelul Timișoara este dotat cu săli de conferințe, sidebar și o zonă wellness & spa, precum și un restaurant, „Belvedere Restaurant”, unde puteți savura preparate cu specific ușor mediteranean. Aceste două hoteluri de patru stele împreună cu hotelul Central de două stele, sunt hotelurile aflate în inima Timișoarei, la doi pași de catedrala Mitropolitană și piața Operei.

Bineînțeles că ele sunt foarte multe, doar de patru stele existând 18, cireașa de pe tort fiind complexul hotelier de cinci stele, Tresor Le Palais, loc unde opulența este la ea acasă, un loc unde prețul pleacă astăzi de la 107 € (pentru o noapte de cazare) și ajunge la peste 350 €. Bineînțeles că în preţ se include acces la spa și micul dejun .

Atât pentru astăzi, în prima parte de prezentare a hotelurilor unde puteți beneficia de servicii pentru buzunarul fiecăruia dintre dumneavoastră.

Mâine va urma partea a doua, cu hotelurile de patru și trei stele din zona unu a orașului Timisoara.

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *