Muzeul Satului Bănățean vizitat astăzi de mii de oameni.

Deși nu ne așteptam ca târgul de Crăciun de la Muzeul Satului Bănățean să aibe foarte mulți vizitatori, tocmai datorită locației sale, iată că lucrurile au stat taman pe dos, câteva mii de oameni fiind prezenți în parcul muzeului, locul unde se desfășura prima zi a evenimentului.

Probabil că anunțarea faptului că Andra va concerta începând cu ora 19.50, a sporit numărul participanților, oricum, evenimentul a fost unul frumos, de succes, care a necesitat costuri din partea organizatorilor, dar răspunsul pozitiv venit de la cei prezenți a fost pe măsură.

Dar nu doar muzica a făcut ca evenimentul să aibe așa priză la public. Aranjamentul luminilor, jocul laserelor și modul în care a fost organizat întregul parc unde se află muzeul satului bănăţean, este unul de excepție, chiar foarte mulți tineri fiind prezenți în această primă zi, una dintre locatiile existente în parc fiind amenajată ca o discotecă, chiar pe malul lacului din parc.

Am făcut o grămadă de fotografii pe care vreau să le împărtășesc cu dumneavoastră, cititorii mei, precum și câteva videoclipuri în care am surprins unele

momente importante ale primei zile de târg desfășurate la Muzeul Satului Bănățean.

Președintele consiliului județean Timiș, Alin Nica, a prezentat-o pe Andra și a spus câteva cuvinte pentru cei prezenți,

subliniind încă odată lupta pe care o dăm toți cu coronavirusul care bântuie pe întreg globul pământesc și greutățile pe care ni le produce.

Dar să vă las să vă delectați ochii cu imaginile pe care vi le-am promis mai devreme.

Vizionare plăcută.

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *