Târgul de Crăciun de la Iulius Town, o reuşită.

Cum târgurile de Crăciun organizate în Timişoara sunt mai multe, astăzi a fost rândul celor de la Iulius Mall să se prezinte în fața cititorilor noștri.

Asa cum am sperat, au organizat în modul lor caracteristic, adică ceva bun și foarte bun. Căsuțele erau toate pline cu de toate, începând cu langoși și terminând cu vinul fiert.

Ciocolată, covrigi, fripturi sau alte bunătăți, toate așteptau să fie consumate de cei care erau prezenți la acea oră în târg. Din păcate nu erau foarte multe persoane spre deosebire de târgul din piața Operei, unde imbulzeala era la fel ca seara trecută.

Dar să revenim la frumoasa organizare a celor de la Iulius Group, care au adus și mașinuțe pentru a atrage copiii, ba chiar și o roată panoramică cu gondole pentru doritorii de adrenalină.

Se vede că unde există interes, există și bani pentru a rezolva problema. O să vă mai atașez câteva fotografii și un filmuleț din târgul de Crăciun organizat în Iulius Town.

Sper ca această investiție din partea celor de la Iulius Town se va revedea și în numărul vizitatorilor care se vor bucura de ea.

Roata panoramică Iulius Town

Asta se va vedea în ianuarie când se va încheia această activitate.

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *