RUGĂ BĂNĂȚEANĂ LA COMORÂȘTE ȘI SURDUC DE SFÂNTA MARIE MICĂ

JOC ŞI VOIE BUNĂ CU GEORGIANA VIŢA ŞI INVITAŢII EI LA COMORÂŞTE

Miercuri, 08.09.2021, începând cu orele 18:00, parintele paroh va oficia sfânta slujbă, ruga începând cu ansamblul de dansuri populare Timișul și un dans modern, coordonat de școala de dansuri Aly Dance . Evenimentul va avea loc în faţa căminului cultural din localitatea Comorâşte, cu respectarea normelor de protecţie Covid-19.

🎤 Pe parcursul primei zile de rugă, vom petrece alături de Georgiana Viţa și de formația instrumentală Timișul .

🟡 La fel ca în localitatea Surduc, parcul de distracții aflat în apropierea evenimentului oferă atracții destinate întregii familii, mâncare, băutură, topogan de copii, linghispire, loc de joacă, trambulină, carusel, vată pe băț, porumb fiert, clătite, gogoși, înghețată, etc .

🟡 Joi, 09.09.2021, de la aceeaşi oră, vom petrece alături de artiști precum Lăzărică IMBRESCU și Denisa ŢANIGOI, acompaniați de formația instrumentală Generația Noua .

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a ne petrece împreună cu invitații noștri.

Joc și voie bună la Surducu Mare

Primăria comunei Forotic, consiliul local şi SC Marius Concept organizează Ruga Bănăţeană de la Surducu Mare !

Miercuri, 08.09.2021, începând cu orele 19:00, parintele paroh va oficia sfânta slujbă, iar ruga va începe cu ansamblul de dansuri populare Timișul și un dans modern coordonat de școala de dansuri Aly Dance . Evenimentul va avea loc în faţa căminului cultural din localitatea Surducul Mare, iar în caz de vreme nefavorabilă, în căminul cultural, cu respectarea normelor de protecţie Covid-19.

🎤 Atmosfera va fi întreținută de soliștii vocali Mirela Petrean, Patrik și formația .

♦️Parcul de distracții aflat în imediata apropiere, vă oferă atracții destinate întregii familii, de la cele simple pentru copii până la atracții care ne cresc adrenalina. Începând cu mâncare și băutură, continuând cu tobogan de copii, linghișpire, loc de joacă, trambulină, carusel, vată pe băț, porumb fiert, clătite, gogoși, înghețată, etc, toate vă așteaptă să va bucurați de această zi frumoasă, dedicată locuitorilor localității Surduc și invitaților lor .

♦️Joi, 09.09.2021, de la aceeaşi oră, 19.00, vom petrece alături de artiști precum Andreea Aleușan și Ioan Surdu acompaniați de formația de instrumentiști Vulturii .

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a ne petrece împreună cu invitații noștri.

de Adrian Cîrdu

foto – primăria FOROTIC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *