RĂZBOIUL A ÎNCEPUT LA BOCŞA

După startul campaniei electorale, dat la Bocşa, au început din nou ” dezvăluirile belicoase şi adevărate ” ale candidaţilor din iunie pentru fotoliul de primar.După ce PSD prin Mirel Patriciu Pascu, a coalizat cu reprezentantul PNL din consiliul local Bocşa, domnul Perian, probabil că promisiunea lui Pascu este să îl sprijine pe Perian, care oricum nu are nimic de pierdut, să ajungă viceprimar, domnul Perian conştientizând că nu are şanse să ajungă primar vreodată, a realizat că propunerea lui Mirel Pascu este una foarte pertinentă, conformă cu realitatea din teren.Probabil că de aceea aruncă, cu acuze, către fostul primar Eugen Cismăneanţu acuzând-ul de pomeni politice, aşa cum arată articolul de mai jos publicat pe Facebook pe un grup din Bocşa de susţinători ai PSD, din Bocşa.

Ar putea fi o imagine cu în aer liber
citat luat de pe facebook „Pandemia pachetelor loveste Bocșa prin cameleonul politic Cismaneantu preacinstitul.”

Ce se poate spune astăzi este ca Eugen Cismăneanţu va avea foarte mult de furcă cu reprezentanţii noii formate USL în Bocşa, iar după două mandate avute în fruntea primăriei oraşului Bocşa, oamenii vor taxa acum, toate promisiunile neonorate la timp. „Bocșenii și-au dorit o schimbare, eu am înțeles acest lucru și mi l-am asumat. Mesajul lor pentru mine a fost foarte clar. Eu nu am reușit să fac la timp toate investițiile pentru că am fost foarte chibzuit cu banul public. Puteam să iau credite și plăteau și nepoții noștri acele credite. Am preferat calea mai grea, mai de durată, dar iată că aceste contracte s-au finanțat și astfel am reușit să obțin finanțare pentru tot ce înseamnă infrastructură în orașul Bocșa. Au rămas patru străzi fără finanțare, dar se puteau acoperi din bugetul local. A fost un semnal, atât pentru mine, cât și pentru ceilalți. Văd că ceilalți nu au înțeles. Mi-aș dori în schimb să înțeleagă bocșenii puterea votului.” spunea într-un interviu domn ul Cismăneanţu la începutul lunii mai pentru un cotidian online din Reşiţa.El s-a referit şi la jocurile politice actuale, în care nu a vrut să intre , până la urmă candidând ca şi independent

„Eu nu am ascultat ordine de partid pentru că afectau orașul Bocșa. În 2016, organizația județeană a ales să facă o majoritate în jurul domnului Hurduzeu. A fost alegerea organizației județene. Eu nu am votat niciodată PSD. Mă bucur că nu am ascultat și am apărat interesele orașului Bocșa. Lucrurile se întorc în timp, în 2012, când s-a format acel USL. Azi, la Bocșa, USL este în floare, cei mai mulți sunt actori noi, nevinovați, unii sunt actori vechi, care și-au dorit să plece Cișmăneamțu din primărie. Pentru că a încurcat foarte mult!” a mai spus Cismăneanţu în acelaşi interviu.

Despre ceilalţi candidaţi doar vorbe bune, fiecare îşi vede de treaba lui, îşi adună sau pierde capital politic din partea potenţialilor susţinători, fiecare având o abordare diferită ce ceilalţi.Candidatul AUR , domnul Tălpeanu, îşi continuă vizitele pe străzile oraşului pentru a sta de vorbă cu locuitorii şi a le identifica nevoile, domnul Bocşan îşi face şi el liniştit campania, fără prea mult tam-tam, rezultatle finale vor spune cine a avut mai multă trecere la bocşeni.Până atunci, să nu uităm că indiferent pe cine susţinem, suntem concetăţeni, vecini, prieteni, colegi de muncă, iar un cuvânt aruncat la supărare poate strica o prietenie de zeci de ani.Campania ţine o lună, dar voi veţi rămâne tot acolo, vecini sau colegi, cine ştie până când.Să nu aruncăm cu cuvintele ca şi cu pietre, viaţa ne poate pedepsi urât. Şi la sfârşit,ca să fim imparţiali, aşa cum îi stă bine unui canal media, să urăm tuturor acelaşi lucru : Succes domnilor candidaţi, indiferent ce partid sau grup de persoane vă susţine, fie să câştige cel mai bun !

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *