ILUMINAT STRADAL CU LED ÎN CALINA, SATUL CU APĂ REGALĂ

Conform celor spuse de domnul Remus Rof, primarul comunei Dognecea, de astăzi satul Calina, sat aparținător comunei Dognecea și locul de unde izvorăște apa minerală Perenna, are iluminat public cu led.

Nu știm încă sursa de finanțare, însă este important faptul că de la ocuparea fotoliului de primar, în urma alegerilor de anul trecut, domnul Remus Rof a dovedit că, ceea ce l-a interesat cel mai mult atunci când și-a depus candidatura pentru primăria Dognecea, a fost bunăstarea cetățenilor acestei comune frumoase, un adevărat colț de rai, după cum este și numele unei pensiuni din Dognecea.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, inclusiv Remus Rof, persoane în picioare şi interior

Începând cu intabularea imobilelor din comună și continuând cu proiectul pentru gaz, apă și canalizare, primarul Remus Rof arată că lucrurile sunt pe făgașul cel bun, iar promisiunile făcute alegătorilor în timpul campaniei electorale, vor fi îndeplinite.Noi așteptăm să primim asemenea semnale de la toți primarii localitătilor bănățene, semnale care să indice creșterea bunăstării locuitorilor din Banat.

Succes domnule primar Remus Rof și așteptăm în continuare de la dumneavoastră, vești bune pentru cetățenii comunei Dognecea .

de Adrian Cîrdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *