Care este direcția primăriei Timișoara în viitor, Robu sau Fritz ?

Iată, a trecut mai mult de jumătate de an de la preluarea frâielor primăriei Timișoara de către neamțul Fritz, omul care a fost ales datorită apartenenței etnice și cetățeniei sale, precum și aplombului tineresc al alegătorilor timișoreni.Din păcate, cei care îl regretă pe domnul profesor Robu sunt destui, poate și datorită faptului că Timișoara face parte dintr-o zonă unde religia este încă respectată, iar respectul față de vechile valori, cele respectate de înaintașii noștrii nu a dispărut.Este bine să fii tolerant, că este bine să fii un om care sare imediat in ajutorul aproapelui, condiția principală este ca tolerența ta să nu ducă la lucruri sau comportamente care mai târziu iți pot afecta familia, lucrurile sacre pentru aceasta sau viața.Cum discuțiile despre cum a fost și cum este, ori cum va fi, vor exista întotdeauna, vreau să vă dau ocazia tuturor să faceți asta aici.

Vreau să deschid subiect cu voi, cititorii noștrii, unde voi să vă spuneți, prin comentarii, punctul de vedere față de cele scrise mai sus.

A.C.

3 comentarii la „Care este direcția primăriei Timișoara în viitor, Robu sau Fritz ?

 • martie 2, 2021 la 12:47 pm
  Legătură permanentă

  Gretoase laudele la adresa micRobului. Ce are sarlatanu’ cu religia sau valorile morale?
  Cat despre intrebarea din titlu, TM merge pe fix acelasi fagas al coruptiei, hotiei si imposturii instituit de Cojocarii, preluat de micRobu si acum pastorit de Fritz. Singura diferenta intre Robu si Fritz, pana acum, e ca cel din urma inca nu a atins nivelul de aroganta si nemernicie al “profesorului”.

  Răspunde
  • martie 3, 2021 la 6:42 pm
   Legătură permanentă

   Stiți cum se spune, fiecare are dreptul la o părere, dar dacă era așa de rău, de ce are atâtea mesaje pe facebook de feed-bach pozitiv ?

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *