Piața Flavia din Timişoara s-a mutat pe trotuar

Sătui de conducerea piețelor care, cu toate relaxarile existente, nu deschid piețele de vechituri pentru vânzătorii ambulanți, nici una dintre piețele de profil ale orașului nefiind deschisă pentru ei, astăzi trotuarul din fața și din lateralul pieței Flavia de pe strada Lacului din Timişoara, a fost ocupat de tot felul de lucruri oferite spre vânzare celor care au venit să vadă dacă este deschisă piața.

Nu ar fi nici o problemă asta, dacă traficul nu era congestionat de mașini și pietoni, circulația desfășurându-se foarte greu în ambele sensuri. Până la urmă, oamenii au ieșit să mai facă un ban, fiind unii dintre ei dependenţi de piaţă, având un singur venit în familie şi acela adus din vânzarea de bunuri în piață. Sperăm ca administrația piețelor respective să vadă aceste poze și să lase oamenii să își câștige pâinea, oricum toată lumea pe interior va purta mască, accesul fiind permis doar cu mască de protecție.

Decât să stea la colț să cerșească sau să tâlhăreasca, oamenii ies să vândă din ceea ce nu le mai folosește, pentru a face un ban.

Rămâne de văzut dacă cei care conduc destinele oraşului Timişoara, vor ţine cont de dorinţa unora dintre cetăţenii care trăiesc în capitala Banatului şi vor da liber la deschiderea pieţelor de profil sau nu.

de Adrian Cîrdu

One thought on “Piața Flavia din Timişoara s-a mutat pe trotuar

  • 23 mai 2021 la 13:38
    Permalink

    O mizerie aceasta piata, la fel că Aurora.
    Politia locala a fost libera? Aveau de lucru.

    Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *